Fietsgepassioneerd Medewerker (Admin./Sales/Techniek)

Customer service - West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen

Ik heb ervaring als leidinggevende, klantenadviseur, met een passie en talent voor de fiets. In mijn vrije tijd heb ik me bijgeschoold als fietstechnieker (een cursus van 5 uur per week gedurende 2 jaar). Deze vervolmakingscursus werd opgedeeld in twee modules:
Module 1 : Basiskennis algemene fietsreparaties stadsfietsen en montage nieuwe gewone fietsen.
Module 2 : Specialisatie Racefietsen herstelling, montage nieuwe racefietsen, algemene kennis van de onderdelen van Shimano/ Campagnolo en Scram.

Ik kan luisteren, me inleven met de klant, adviseren, opleiden, organiseren en zelfs aan fietsen sleutelen behoort tot mijn vaardigheden. Ik sta open voor elke opdracht zolang het takenpakket gepaard gaat met de fiets in de brede zin van het woord.
Dit kan zijn fietstechnieker, opleider, organisator van projecten & events, adviseur, mobiliteitsmedewerker, ...
Ik ben woonachtig in Marke-Kortrijk en kijk uit naar een voltijdse langdurige opdracht in regio West-Oost-Vlaanderen. Ik ben in het bezit van een wagen en uiteraard ben ik een gedreven fietser.

38 uur per week

Kan en wil u een antwoord bieden op deze vraag? Klik dan op “Ik heb interesse” en een Enkira medewerker contacteert u om de talentdeling verder te concretiseren.

Ik heb interesse

Vragen? Neem contact met ons op

www.uqtalents.com - hello@uqtalents.com - T +32 3 432 00 03
UQ Talents - Bouwensstraat 21 B - 2140 - Antwerpen - België